Werkwijze

Als consultancy groep gespecialiseerd in energievraagstukken, bieden we grondige analyses, deskundig advies, en begeleiding op de volgende gebieden:

  • Congestie: Het identificeren van knelpunten van uw aansluiting die de afname en terug-levering van (hernieuwbare) energie belemmeren.
  • Capaciteitsproblemen: Het analyseren van energiepieken en/of dalen om de capaciteit van uw aansluiting maximaal te benutten, te voorspellen en te managen. Door het in kaart brengen van de mogelijkheden van flexibiliteit in bedrijfsprocessen om daarmee overschrijding van gecontracteerd vermogen te voorkomen.
  • Verduurzaming: Het adviseren over elektrificatie van bedrijfsprocessen, opwekking en toepassing gebouwverwarming (HVAC).
  • DC snel laad oplossingen: Het adviseren over de implementatie van gelijkstroom (DC) snel laad technologieën voor een efficiënter energiegebruik en een verbeterde laadinfrastructuur dan wel in combinatie met ondersteuning van een batterij (BESS).
  • Subsidie: Het in kaart brengen van financiële ondersteuning op landelijk en regionaal niveau.

Onze rol is het analyseren van uw huidige en toekomstige energiesituatie om met deze informatie u te adviseren over de meest effectieve strategieën en technologieën om zo uw energie-uitdagingen aan te pakken.

Naast het advies bieden we een volledige begeleiding aan bij de implementatie van de gekozen energieoplossingen, zodat uw bedrijf optimaal kan presteren binnen de huidige energiemarkt.

In 3 stappen naar een plan van aanpak

Maak een afspraak

We plannen een afspraak om uw specifieke behoeften en doelstellingen te bespreken.

Analyse

We scannen uw situatie en maken een analyse van uw energiebehoeften en wensen.

Plan van aanpak

Op basis van onze analyse ontvangt u van ons een gedetailleerd plan van aanpak.

Neem contact op

Als u meer wilt weten over hoe onze energieconsultancy uw organisatie kan ondersteunen en optimaliseren, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team kijkt ernaar uit om met u samen te werken en oplossingen te bieden die niet alleen kostenbesparend zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Neem gerust contact met ons op, wij zien uit naar een vruchtbare samenwerking.

Maak nu een afspraak

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.